Voorstelling

De firma Aluwin levert diensten aan professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en vastgoedontwikkelaars maar ook aan particulieren via een uitgebreid netwerk van professionals in België, Luxemburg en het noorden van Frankrijk.

Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij u de gewenste kwaliteit bieden. Alle materialen zijn duurzaam en dragen gecertificeerde kwaliteitslabels.

Het spreekt voor zich waarom wij voor aluminium kiezen: het is een stevig materiaal zonder wrijving, onze deuren zijn voorzien van veiligheidsbouwbeslag van topkwaliteit dat ook voor onze ramen beschikbaar is. Bovendien is het product ideaal in onderhoud.

Wij realiseren onze ramen, deuren, schuiframen en veranda's met profielen van het merk VAN BEVEREN.
De ramen, deuren en veranda's worden in onze ateliers vervaardigd dankzij gereedschap dat ons in staat stelt om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. Onze firma produceert alles in België waardoor wij actief de interne economie stimuleren.

Elke realisatie is uniek en voldoet aan alle eigenschappen: verschillende designs, hoge isolatiewaarden, akoestisch comfort, stevigheid, techniek en gebruiksgemak.

Aluwin, jarenlange ervaring beloond met de tevredenheid en trouw van onze klanten.